Yoga voor ruiters

Een goed getraind paard kan alleen het beste van zichzelf laten zien als hij mag werken met een fitte trainer die voldoende lenigheid, kracht, coördinatie en balans bezit. Zodat hij de beste partner voor zijn paard kan zijn.

Yoga past perfect bij ruiters

Daarom organiseren Nicolette (yoga docent) en Anouk (Instructeur Rechtrichten) samen ‘Yoga voor Ruiters’

Wij nodigen ruiters uit om van hun paard én op de yoga-mat te stappen! Het is simpel, je hoeft je niet eens om te kleden, want een rijbroek is stretchy genoeg voor een Yoga work-out. De lessen vinden dan ook plaats op stal bij Anouk in de rijbaan. Tussen de paarden, daar waar ruiters zich thuis voelen.

Van je paard op de yoga mat

Ontdek hoe de yoga oefeningen jouw souplesse, coördinatie en stabiliteit zullen verbeteren.

Nicolette bereidt iedere twee weken een soms uitdagende maar ook ontspannende les voor waarbij juist die spiergroepen worden aangesproken die voor ruiters van belang zijn.
Er zal veel aandacht zijn voor oefeningen die de balans en rompstabiliteit verbeteren, omdat dit enorm belangrijk is voor iedere ruiter. Daarnaast zorgt Yoga ervoor dat we aarden en gronden en mentale rust en ontspanning vinden. Eigenschappen die onze paarden van nature bezitten en ze dankbaar in ons zullen herkennen.

Doe je met ons mee?

De lessen vinden plaats in Oosterzee (Veendijk 2) op stal bij Anouk Wienia

 Maandag 20 juli 2020, 19.30 uur

 Maandag 3 augustus 2020, 19:30 uur

 Maandag 17 augustus 2020, 19.30 uur

Deelname aan de les kost € 10,- per keer.

Opgave vooraf bij Anouk (pb of via [email protected]) of Nicolette (pb of via [email protected]).

Na deze eerste serie lessen zullen we evalueren hoe de ervaringen van de deelnemers zijn en worden vervolgens nieuwe lessen gepland.
Gun jij jouw paard ook een soepele, lenige en evenwichtige ruiter?
Doe mee aan de Yoga voor Ruiters. Je bent van harte welkom! Ook niet-ruiters zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te doen met de lessen. Yoga is goed voor iedereen!

Nicolette en Anouk

Bedankt Evelien Rooda voor het maken van de prachtige foto’s!!

Contact

Veendijk 2
8536 VV  Oosterzee
[email protected]
KVK : 68669720

Social media