Wie ben ik

Mijn passie

Ik ben sinds mijn jeugd gepassioneerd liefhebber van paarden. Sinds 2014 ben ik Nederlands Instructeur  Rechtrichten en vanaf januari 2016 ook gelicenseerd Straightness Training (ST) Instructor by Marijke de Jong ®, Grade 3 (D-licentie). Ik maak deel uit van een geweldig Internationaal team van ST Instructors die met enorm veel enthousiasme vele paardenliefhebbers begeleiden met hun paarden op hun persoonlijke ST reis.

Buitenland

Naast de lessen die ik geef aan Nederlandse leerlingen ben ik ook ontzettend blij met de kans die me gegund is om lessen in het buitenland te geven. In de afgelopen jaren heb ik groepen leerlingen met hun paarden begeleid in Denemarken, Zweden en Noorwegen en ik hoop zo veel mogelijk mensen en paarden kennis te laten maken met ST. Daarnaast ben ik ook opgeleid als Evaluator (Grade 1) en geef in die functie feedback aan leerlingen in ST Mastery Evaluation die door het insturen van een video hun vaardigheden kunnen toetsen en via deze ‘lessen op papier’ zich met hun paard kunnen ontwikkelen.

Nederland

Ik woon in Friesland (Oosterzee nabij Lemmer) met mijn gezin (man en drie zonen), waar we naast ons melkveebedrijf over een eigen stal en trainingsfaciliteit voor paarden beschikken. Onze paarden Berber, Linde, Pyt (KFPS), Casanova (Oldenburger) en Ulifia (alias Jet, KWPN) wonen op ons bedrijf. Mijn eigen paarden zijn allen opgeleid volgens de principes van het Rechtrichten/ST op verschillende niveaus. Berber is mijn bijzondere merrie waarmee alles is begonnen en Casanova is het meest gevorderd (Grade 3) en zijn ontwikkeling vordert inmiddels in de richting van Grade 4. Allen hebben hun eigen bijzonderheden, uitdagingen, talent en unieke karakter en ik ben mega trots op mijn vijftal.

Mijn passie is er mede voor te zorgen dat paarden volledig in balans het werk wat van hun gevraagd wordt met schwung, plezier en gemak kunnen doen. En dat hun trainers/ruiters genieten van het samenzijn en werken met hun paard.

Als mens en paard zichtbaar stralen maakt dat mij heel blij!

Anouk

Contact

Veendijk 2
8536 VV  Oosterzee
[email protected]
KVK : 68669720

Social media