"Elk paard is goed"

Straightness Training*): goed voor jou en je paard

Op deze website vind je:

  • Informatie over lessen in ST: trainingen/workshops
  • Mijn persoonlijke weg met Berber – mijn paard – in het Rechtrichten
  • Inhoudelijk informatie over Rechtrichten
  • Nieuws

Mijn persoonliijke ervaring/visie

Hier kun je lezen hoe ik met Berber vastliep in de reguliere vorm van (wedstrijd)training. En hoe  Straightness Training (het Rechtrichten) voor ons de oplossing gaf om de hinder te overwinnen die zij van haar natuurlijke scheefheid had. Een logisch en duidelijk stappenplan waarbij het welzijn van paard en trainer voorop staan. Een weg naar balans in lichaam, geest, hart en ziel.

Trots ben ik

Dat ik deze weg ben ingeslagen en samen met mijn paarden daardoor enorm veel plezier beleef en kennis door kan geven. Ik ben enorm blij om Straightness Training Instructor te zijn!  Lees ook over onze reis:

*) N.B. Straightness Training of Rechtrichten zijn termen die door elkaar heen worden gebruikt. Op deze website gebruik ik ook de Engelse afkorting ST.

Anouk

Contact

Veendijk 2
8536 VV  Oosterzee
[email protected]
KVK : 68669720

Social media